Toimitus- ja maksuehdot

Hinnat

24% VIT kuuluu kaikkeihin hintoihin. Toimituksen hinta ja tullilaatiminen kuuluvat kaikkeihin hintoihin. Pienin tilauksen samma on 500 euroa.

Tuotteiden maksutavat

Tuotteet maksetaan suoraan verkkokauppaan mistä tahansa pankista tai maasta. Teemme yhteistyötä suomalaisen Checkout-yrityksen kanssa. Säännöt löytyvät täältä: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Ammattilaisille ja muille tuotteille voidaan laskuttaa maksu. Pyydä lasku sähköpostitse spbvet@icloud.com

Vain yli 18-vuotiaat henkilöt voivat tilata tuotteita.

Suorittaessasi maksuja Internetin kautta, asiakkaan täytyy olla tietoinen kaikkiin Internet-maksuihin sovellettavista yleisistä turvasäännöistä.

Jos sinulla on minkäänlaisia ongelmia maksujen kanssa, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Toimitusaika

Tilatun tuotteen toimitusta toteutetaan kolmen viikon kuuluessa, maksun jälkeen. Maksun jälkeen tuotetta lähdetään varastosta tai tilataan tuottajalta ja saamisen jälkeen tavaraa tuodaan varastoon.
Toimitusta tehdään postitse osoitteessa, joka on nettisivulla.

Toimituskulut

Toimitusta ei makseta erikseen. Kaikkeihin hintoihin kuuluvat 24%VIT, tullilaatiminen ja toimituksen hinta. Pienin tilauksen samma on 500 euroa.


Valitukset ja palautukset


Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukaan oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tuotteen on oltava alkuperäispakkauksessa ja sen on oltava käyttämätön, eikä sitä saa käyttää. Palauttaessa on jäljennös tilauksen vahvistuksesta tai sen numero.

Jos saapunut tuote/tuotteet ovat vaurioituneet tai kadonneet postissa lähetyksen aikana, valitukset on tehtävä postitse. Jos olet saanut väärän tuotteen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Lähetämme korvaavan tuotteen kustannuksellamme.


Luottokortilla maksettu tuote

Jos tuotteet on maksettu luottokortilla, summa hyvitetään luottokorttitilillesi. Muista tarkistaa hyvitys tiliotteestasi. Mikäli tuote on palautettu postitse, vie jonkin aikaa ennen kuin hyvitys näkyy tiliotteella.

Asiakastiedot

Emme käytä saamiamme asiakastietoja suoramarkkinointiin ilman asiakkaan lupaa.