SUBs

Systeemi SUB™-2.0 (SUB™-System 2.0), Implantoitava ihonalainen virtsanjohtimen ohittamissysteemi (Subcutaneous Ureteral Bypass System), Norfolk Vet Prodacts, USA

Systeemi SUB™-2.0 (SUB™-System 2.0), Implantoitava ihonalainen virtsanjohtimen ohittamissysteemi tai Subcutaneous Ureteral Bypass System.
Implantoitava ihonalainen virtsanjohtimen ohittamissysteemi tai SUB-systeemi saa virtsaa pois kissoilla ja koirilla virtsanjohdimen tukkeuman kanssa. Pääsy systeemiin saa laittamalla Huber neulaa ihon kautta portin membraaniin.

Kliiniset edellytykset. SUB-systeemiä käytetään, kun perinteisia leikkauksia tai interventiomenetelmiä ei saa käyttää. SUB-systeemiä käytetään virtsanjohtimen striktuuraan, ureteroliaasiin ja kasvaimiin, jotka aiheuttavat virtsanjohdimen tukkeutumista.
SUB-systeemi koostuu kahdesta katetrista, joilla on umpinainen piiri (toinen munuaisia varten, toinen virtsarakkoa varten) ja ohittavasta pääsyportista Shunting SwirlPort™.
SUB-systeemi on yksinkertainen käytössä, sitä voi huuhdella, voi ottaa virtsanäytteitä tutkimukseen tai tehdä pääsyportin kautta virtsanjohtimen ja munuaisaltaan kontrastointia.

Systeemi SUB 2.0


Tarkenna hakua