AUS-Port™ System (Keinotekoinen virtsaputken sulkijalihas tai The Artificial Urethral Sphincter Port)

Keinotekoinen virtsaputken sulkijalihas on vakituinen systeemi, joka on tarkoitettu virtsasulkijalihaksen inkontinenssin pitkäaikaiseen kontrolliin kissoilla ja koirilla. Tämä teknologia kerta-asetuksen kanssa on virtsan inkontinenssin vakituisen kontrollin hyvin menestyksellinen lääkkeetön vaihtoehto.
Laitteessa on käytössä silikoniranneke, joka asettuu virtsaputken proksimaalisen osaston ympärille. Ranneke on täytetty fysiologisen liuoksen eri määrällä turvatakseen mekaanista estämistä virtsan virralle virtsaputken kautta. Vastustusaste virralle reguloidaan ihonalaisen pääsyn portin avulla. Pääsyportti implantoidaan ihon alle, mikä vähentää tartunnan todennäköisyyttä.

Kliiniset edellytykset AUS-Port systeemin käyttöön sisältävät: synnynnäinen ja hankittu vairtsainkontinenssi, johon ei voida soveltaa kirurgista ja lääkkeellistä sairaanhoitoa.
Systeemille on luontevaa mahdollisuus reguloida virtsan virralle mekaanisen vastustamisen astetta mihin tahansa aikaan implantaation jälkeen. Tätä saadaan laittamalla Huber neulaa ihon kautta portin membraaniin ja laittamalla sisään fysiologisen liuoksen tarpeellistä määrää.

AUS-Port systeemi koostuu kahdesta komponentista:

1. Välittömästi itse AUS-Portti (AUS-Port)
2. Puhallettava silikonitukkija (AUS-Occluder).
Tukkijan putki on kiinnitettävä porttiin. Kaikki tukkijoiden koot sopivat minkä tahansa kokoisiinportteihin. AUS-porttia ostettaessa pitää valita tarvittavaa portin kokoa ja tarvittavaa tukkijan kokoa.

1. AUS-Portti (AUS-Port) on saatavilla kolmessa koossa:

CP100-AUS. Pieni titaaniportti perkutaanista pääsyä varten A-CP-100.
CP202-AUS. Standardititaaniportti perkutaanista pääsyä varten A-CP-202.
CP305-AUS. Standardititaaniportti perkutaanista pääsyä varten A-CP-305.

AUS-Portti sarja (AUS-Port) koostuu:

А. Titaaniportista perkutaanista pääsyä varten.
В. Kaksi PosiGrip Huber neulaa 22 halkaisijalla (PG22-75).
С. Yksi infuusiosarja Huber point infusion set 22 halkaisijalla (RA22-75-6).
D. Yksi kiinnite Luer attachment katetrin AUS Х huuhteluun.
Е. Kirurgiset suositukset ja käyttöohje.

2. AUS-Tukkija (AUS Occluder) valmistetaan 8 tyypillä.

Tukkijan rannekkeen leveydellä 11 mm ja tukkijan katetrin halkaisijalla 6 mm ja 8 mm kissoille.
Tukkijan rannekkeen leveydellä 14 mm ja tukkijan katetrin halkaisijalla 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm, 16 mm koirille.

Tällä tavalla ostaessa AUS-porttia pitää valita tarvittavaa portin kokoa (pieni, standardi, iso) ja tukkijan tarvittavaa kokoa (6х11, 8х11, 6х14, 8х14, 10х14, 12х14, 14х14, 16х14).

Erillisesti, kerran pitää myös ostaa työhön BFC-katetria (Back Fill/Flush Catheter for AUS Kit), joka on tarkoitettu ilman poistamiseen katetrista ja tukkijan rannekkeesta.

Systeemi AUS-Port


Tällä kategorialla ei ole tuotteita.